Dieselmonteur

Ben je geïnteresseerd in techniek en vind je het fijn om niet altijd te werken op eenzelfde plek? Ben je gemotiveerd om door jou te repareren schepen weer zo snel mogelijk in de vaart te krijgen en heb je geen ‘9 tot 5 mentaliteit’?

Dan is deze functie iets voor jou!

We plegen reparaties en onderhoud aan binnenvaartschepen in de haven bij ons bedrijf in Tolkamer. Tevens verrichten we dit werk door heel Europa, als schepen bijvoorbeeld een storing hebben tijdens de vaart. Samen met een collega ga je dan op pad naar bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk of Italië.

We werken aan bijna alle merken en types dieselmotoren. De ene keer ben je bezig met het onderhouden van een vrij nieuwe motor, de andere keer werk je aan een motor van vijftig jaar oud. Elke dag is bij ons anders.

Als je relevante ervaring hebt, is dat voor ons mooi meegenomen. Weet dat we ook geïnteresseerd in je zijn, als je een technische achtergrond hebt (mechanisch onderlegd), maar geen of weinig ervaring hebt met motoren van binnenvaartschepen. Je wordt dan bij ons intern opgeleid door ervaren monteurs. Zij leren je graag de specifieke kneepjes van ons bijzondere vak.

WAT BIEDEN EN VRAGEN WIJ?

Markerink biedt je uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goede begeleiding, een prettige werkomgeving en veel afwisseling, bieden we je een goed salaris en bouw je bij ons pensioen op bij Pensioen Metaal en Techniek.

Ben je enthousiast geworden? Bel of mail ons dan. Graag ontvangen we van je wat persoonlijke informatie en je eventuele voor ons relevante werkervaring. We kijken uit naar een ontmoeting met jou. Hopelijk kijk jij ernaar uit om kennis te maken met ons mooie bedrijf!

WIE ZIJN WIJ?

Markerink BV is een familiebedrijf, opgericht in 1929, met een gemoedelijke en collegiale sfeer. We zijn een internationaal bekend en erkend, toonaangevend reparatie-, installatie- en garagebedrijf, gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van dieselmotoren en alle mechanische componenten van binnenvaartschepen.

Met een 24/7-service staat ons gedreven team klaar om schepen in alle Europese binnenwateren in de vaart te brengen en in de vaart te houden.

Markerink B.V.
Bijlandseweg 30
6916 ZG Tolkamer

Tel: 0316-541041

Geïnteresseerd? Neem contact op met Carlo Driessen:

carlo.driessen@markerink.nl

 

Naar het overzicht