MARKERINK ACADEMIE

 Breng techniek tot leven bij Markerink Tolkamer.

Heb jij:

Informeer dan naar de kansen die de Markerink Academie je biedt!

Markerink is een internationaal bekend en toonaangevend familiebedrijf. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een overeenkomst met de Stichting Studie Impuls Regio Achterhoek (SIRA).

De vele mogelijkheden van de Markerink Academie op een rij:

Inbouw scheepsmotoren:

lassen, slijpen, branden en constructiewerk.

Elektro:

alle voorkomende elektro-werkzaamheden op een binnenvaartschip.

Dieselmonteur:

service, reparatie en revisie van scheepsmotoren.

Logistiek:

interne logistiek, het verplaatsen van materialen met heftruck en grote kraan, het transport van materialen van en naar klanten en leveranciers, de structurering van de werkplaatsen en het beheren van het magazijn/de inkoop.

 

Onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden: 

Zie ook deze link

De mogelijkheden voor zij-instromers:

Altijd al iets met techniek willen doen, maar heb je weinig of geen ervaring? Dan is dit je kans!

Volg bij Markerink een opleiding, terwijl je betaald werkt als inbouwer, elektromonteur of dieselmonteur. Instromen kan op elk moment van het jaar.

Loop tijdens je bol-opleiding stage bij Markerink.

 Tijdens je ‘beroeps opleidende leerweg’ loop je gedurende tien weken mee in de verschillende afdelingen binnen Markerink. Je loopt drie weken mee met inbouw, drie weken met elektro en drie weken met de dieselmonteurs. Zo kun je je goed oriënteren en kun je ontdekken waar je interesse ligt. Ook gunnen we je nog een lekker weekje vakantie.

Heb je je draai gevonden? Dan blijven we na je stage graag met je in contact en bespreken we samen je mogelijkheden voor een mooie toekomst binnen ons bedrijf. En goed om te weten: een stagevergoeding is onderdeel van je stage!

Loop tijdens je bbl-opleiding stage bij Markerink.

Tijdens je ‘beroeps begeleidende leerweg’ werk je bij Markering en leer je tegelijkertijd. Je werkt vier dagen in de week als inbouwer, elektromonteur of  dieselmonteur en gaat één dag in de week naar school. Zo kun je wat je leert tijdens je opleiding, direct toepassen in de praktijk.

Aan het einde van je bbl-opleiding krijg je een officieel erkend mbo-diploma en maak je een grote kans op een vaste baan bij ons mooie bedrijf. En ook niet onbelangrijk: tijdens je stage ontvang je een aantrekkelijke maandelijkse stagevergoeding (volgens de salaristabel voor leerlingen in de bbl, artikel 33c, cao Metaal en Techniek). 

Loop tijdens je vmbo-opleiding een oriëntatiestage bij Markerink.

Ben jij een vmbo-leerling, richting techniek? Volg dan een oriëntatiestage bij Markerink.

Tijdens je stage laten we je kennismaken met verschillende beroepswerkzaamheden in ons mooie bedrijf. Je loopt mee met de verschillende technische afdelingen en maakt kennis met de theorie en de praktijk van ons interessante vakgebied.

Klinkt dit je goed in de oren? Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een mail naar: Carlo Driessen